Rólunk

 

A MathReference szándéka hogy matematikát tanulóknak, elsősorban középiskolásoknak és egyetemi hallgatóknak, segítségére legyen a tananyag gyors elsajátításában.

Célunk a lehető legmagasabb szinten megfelelni két alapvető feladatnak:

  • Áttekinthető módon megjeleníteni mobiltelefonokon, tablet gépeken, laptop, notebook valamin asztali számítógépeken a legfontossabb matematikai képleteket, összefüggéseket.
    Áttekinthetőségre és kizárólag a lényegre koncentrálunk ezért csak a legfontosabb képleteket, összefüggéseket mutatjuk be.
  • Újszerű módon létrehozni egy mindent felölelő matematikai példatárat. A példákat újszerű módon, a legmodernebb internetes technológiák felhasználásával jelentejük meg, ezzel nagyban segítve a diákok tanulását.
    Egy kattintással, vagy lépésenként kattingatva lejátszhatók a példák. Megtekinthető a megoldáshoz szükséges elméleti tudás képletei és természetesen a végeredmény is a példa lejátszását megelőzően.

Alapvető szempont hogy minden képlet, példa hibátlan legyen. Ezt egy egész csapat ellenőrzi.
Kérjük, amennyiben hibát észlel valamelyik képletnél, vagy példánál, azt haladéktalanul jelezze nekünk az office@mathreference.org email címen!

Köszönjük hogy velünk tanulja ezt a csodálatos tudományt, amit úgy hívnak: MATEMATIKA!

Kulcsszavak: Matematikai képlettár, páldatár